Site icon UMAY

Какво е UMAY?

Какво е UMAY?

Менструална чашка – какво е това?

Менструални чашки UMAY са революционен продукт за дамска хигиена, алтернатива на
нехигиеничните превръзки и нездравословните тампони. Създадена от висококачествен
медицински силикон, подобен на бебешките биберони, менструалната чашка UMAY е
невидима, по-здравословна, по-хигиенична, по-удобна, по-дълготрайна и по-изгодна от
конвенционалните тампони и превръзки. Чашката събира, а не абсорбира менструалната кръв,
като така запазва естественото Ph на вагиналната флора, а вместимостта ѝ е 4 пъти повече от
тази на тампон.

От какъв материал са направени менструалните чашки?

Менструалните чашки UMAY са произведени от мек розов медицински силикон, който не предизвиква алергии. Чашките не съдържат белина, текстилни влакна, лепило, ароматизатори
или други химикали, които са срещани при превръзките и тампоните. Медицинският силикон, от който се произвеждат менструалните чашки UMAY, е висококачествен, хипоалергенен и не задържа миризми. Това е същият материал, от който се правят и бебешките биберони.

За кого са подходящи менструални чашки UMAY?

Всяка жена, която иска да се чувства удобно всеки ден от месеца, да спестява пари и да допринася за опазването на планетата, ще се влюби в менструалните чашки UMAY. Менструалната чашка е и перфектният избор, ако сте в цикъл на морето, при дълго пътуване, когато няма подходящи условия за смяна на тампони или превръзки или просто докато спите (и можете да си позволите повече от 8 часа непрекъснат сън, без да ви се налага да се събуждате, за да сменяте тампона си).
 
Менструалната чашка UMAY има и мерителни чертички, с които можете да следите
количеството на менструацията си, когато трябва да бъде измерено за някои медицински изследвания.
 
Менструалната чашка UMAY не се препоръчва за девстени дами, тъй като при поставянето на чашката може да се наруши целостта на химена и да предизвика болка и дискомфорт, освен ако девствената ципа не е разкъсана или разтегната при други обстоятелства (напр. спорт). Използването на менструална чашка не отнема девствеността на момичето. При някои жени девствената ципа липсва или се разкъсва или разтяга по време на спорт, което не означава, че не са девствени.
 
Дами, използващи вътрематочна спирала, като средство за контрацепция, трябва да се посъветват със своя лекар дали е препоръчително да използват менструална чашка, тъй като това може да доведе до изместване на спиралата.

Поръчайте своята менструална чашка UMAY и променете отношението си към менструалния си цикъл завинаги!

Exit mobile version